Saturday, November 26, 2016

ΑΙΓΗΪΣ

ΑΙΓΗΪΣ

Βασ. Γεωργίου Α' 11 Τ.Κ. 18532 Πειραιάς
Τηλ.: 210-4100286
Fax: 210-4100287
e-mail:   aegeis@otenet.gr

Βιβλιοπωλείο ΑΙΓΗΪΣ

bibliopoleio-aigeeis-photo-front

Περισσότεροι από 25.000 τίτλοι ιστορικών, λογοτεχνικών, φιλοσοφικών, επιστημονικών βιβλίων αλλά και πολλών άλλων ειδών διατίθενται στους ενδιαφερομένους αναγνώστες, οι οποίοι απολαμβάνουν την άψογη εξυπηρέτηση σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, που παραπέμπει σε πλούσια βιβλιοθήκη ή αναγνωστήριο.

 

Ξεχωριστό τμήμα στο χώρο αυτό, καταλαμβάνουν επιλεγμένοι παιδικοί τίτλοι,

εκπαιδευτικού περιεχομένου, παιδοψυχολογίας, κλασσικής λογοτεχνίας για παιδιά, μυθολογίας, επιστήμης , dvds, λεξικά, ξενόγλωσσα βιβλία, και άλλα πολλά.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε παρασύρει να ξεφυλλίζεις με τις ώρες τα βιβλία και να προσεγγίζεις την γνώση, σαν μελετητής!

Το βιβλιοπωλείο ΑΙΓΗΙΣ, ενθαρρύνει την συμμετοχή όλων σε σεμινάρια, όπου καθηγητές πανεπιστημίου και επιστήμονες διδάσκουν Ιστορία, Αρχαιολογία, Ποίηση, Φιλοσοφία, Ψυχολογία αλλά και εκμάθηση Αρχαίων Ελληνικών που αφορά παιδιά προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού σχολείου, εφήβους και ενήλικες ώστε να έρχονται σε άμεση επαφή με τον αρχαίο Ελληνικό τρόπο σκέψης.

Το βιβλιοπωλείο μας βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά, σε μία πόλη πλούσια σε πνευματική και καλλιτεχνική παράδοση (εδώ γεννήθηκαν οι Πέτρος Ομηρίδης Σκυλίτσης, ο Αιμίλιος Βεάκης, ο Μιχάλης Οικονόμου, ο Ευάγγελος Παπανούτσος, ο Εμμανουήλ Κριαράς, ο Μάριος Πλωρίτης κ.ά.), ανθίζει μία εστία πνεύματος και πολιτισμού, το βιβλιοπωλείο ΑΙΓΗΙΣ.             Από το 2003, ως κοιτίδα πολιτισμού, προάγει τη διακίνηση ιδεών, πραγματοποιώντας τακτικά πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως διαλέξεις και παρουσιάσεις βιβλίων. Φιλοξενεί ακαδημαϊκούς, καθηγητές Πανεπιστημίου, λογοτέχνες και ερευνητές, με μεγάλη συμμετοχή Πειραιωτών και όχι μόνο.

Στόχος η διατήρηση της ιστορικής μνήμης και της ελληνικής ταυτότητας του σύγχρονου Έλληνα.

No comments:

Post a Comment